Informasjonsmøte om Plussplan

Vi innkaller herved alle beboerne til et informasjonsmøte hvor teknisk sjef i BONORD kommer for å presentere Plussplan for dere (vedlikeholdsplanen for borettslaget).
Møtet avholdes i kantina i Landsåshallen 08.11.2017 klokken 17.00.

Her skal ikke besluttes noe på dette møtet, det er et rent informasjonsmøte om planen og hva BONORD foreslår at vi skal gjøre fremover. Det er selvsagt lov til å spørre om ting dere lurer på. Vel møtt!

Halloween 2017

I år er Halloween på tirsdag 31.10.17. I den forbindelse vil det bli pyntet og fyrt opp i grillbua for ungene, og det vil bli kjøpt inn drikke. Det tas sikte på å starte i femtiden på ettermiddagen. Ungene kommer til å gå rundt på dørene som tidligere for å se skumle ut og spørre etter godterier. Dersom noen ikke ønsker besøk av ungene, kan man slå av utelyset som hint om dette. Det vil imidlertid ikke nødvendigvis hindre andre som ikke bor i laget fra og ringe på. Gi gjerne beskjed til ungene om at de ikke ringer på der hvor lyset er av. Arrangementet i fjor var stor stas for ungene, og vi satser på at de koser seg i år også.